Trapphusmålning

Trapphusmålning i Sundsvall är ett arbete som vi utför åt bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare och har extremt stor kunskap om. Därför är vi en pålitlig målarfirma att anlita när det är dags att måla om trapphuset.  

När färgen börjar bli dålig i trapphuset är det dags att måla om. Men det är rekommenderat att beslutet om att måla om trapphuset bör komma ännu tidigare

Med god service av det gemensamma utrymmet blir trapphusmiljön trevligare, säkrare och bättre för allas hälsa. Trapphusmålning är ett hantverk som vi hanterar som få andra i Sundsvall med omnejd. Vi har erfarna och professionella målare som undersöker att slutresultatet blir av allra högsta kvalitet. De senaste åren har vi målat om och arbetat med trapphus runt om i hela Sundsvall och vi vet vad som krävs för att skapa trapphus som känns välkomnande. 

Kan trapphusmålning verkligen öka värdet på våra bostaden?

Ja, vi har verkligen sett ett samband mellan nymålade trapphus och prisökning av lägenheterna i fastigheten efter trapphusmålningen. Det är kanske inget som är så konstigt egentligen eftersom trapphuset är det första en potentiell köpare ser. Vi tror därför att en total trapphusrenovering eller bara en enkel trapphusmålning skapar ett så pass stort ökat värde i huset att investeringen är minst sagt motiverad för en bostadsrättsförening.